Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

MAY'S FAVORITE PRODUCTS.


 Γεια σας,κορίτσια!!!Τι κάνετε??Σήμερα θα μιλήσουμε για τα αγαπημένα του τελευταίου μήνα της άνοιξης,που μας πέρασε..Αγαπημένα Μαίου,λοιπόν!











ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
Aγάπησα το heat protect styling spray,από την l'oreal(elnett).Yπόσχεται ότι θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από την επικίνδυνη θερμότητα και τις φθορές που εκείνη προκαλεί,μέχρι τους 230βαθμούς,ότι θα κρατήσει μακριά το φριζάρισμα και την υγρασία,ότι θα σε βοηθήσει να ισιώσεις πολύ πιο εύκολα τα μαλλιά σου και ότι το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 3 μέρες!Χάρη στη μικρο-διάχυση τα μαλλιά δεν κολλάνε και παραμένουν απαλά.Το καλύτερο είναι ότι το προϊόν φεύγει με ένα απλό βούρτσισμα.Αν διαρκεί 3μέρες δεν ξέρω,καθώς λούζομαι σχεδόν κάθε μέρα.Το σίγουρο είναι ότι με βοηθάει να ισιώνω τα μαλλιά μου σε πολύ λιγότερο χρόνο,συγκριτικά με άλλα προιόντα,τέτοιας κατηγορίας και ότι τα κάνει αναλαφρα-μεταξένια!Θα το βρεις σε μεγάλα supermarkets και σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών,γύρω στα 6,50ευρώ.






ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Το προιόν που με έσωσε σε πολλές περιπτώσεις,ήταν η big easy από benefit!Για μένα λειτουργησε,σαν bb και cc μαζί!Με spf 35+,κατάλληλη για πρωινή,κυρίως,χρήση.Καλύπτει τις ατέλειες(μεσαία κάλυψη,αλλά μπορείς να την χτίσεις!),προσφέροντας όμως φυσικό αποτέλεσμα.Μου αρεσε,γιατί περιέχει πούδρα και είναι oil-free,οπότε είναι κατάλληλη για τη λιπαρή μου επιδερμίδα.Aφήνει το πρόσωπο,πολύύύ απαλό,κρατά μακριά τη λιπαρότητα και έχει πολύ καλη διάρκεια!Το συγκεκριμένο το είχα κερδίσει σε ένα διαγωνισμό των sephora!
Δεν ξέρω αν χρειάζεται καν να μιλήσω για αυτο το προιόν,καθώς είναι αγαπημένο όλων μας!Βuffing brush,λοιπόν,από real techniques.Το χρησιμοποιώ και για make up και για πούδρα καθώς αφήνει ένα αέρινο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα,είναι πολύύ απαλό και δε μαδάει.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΜΩΣ!Το αγόρασα από iherb!





ΝΥΧΙΑ

Φυσικά,όπως όλες λάτρεψα το dry fast top coat από seche vite!Το προμηθεύτηκα από τα sephora,όταν είχε σε προσφορά τα προιόντα περιποίησης νυχιών.Το απλώνω πάνω από το βερνίκι που έχω επιλέξει και το κοκκαλώνει,δεν το στεγνώνει απλά!!Απίθανο προιόν!Μέσα σε 5λεπτάκια είσαι έτοιμη!!


Χρησιμοποίησα πολύ το βερνίκι,από την περσινή σειρά της ERRE DUE,SUGAR MAT,το 285.Αφήνει τα νύχια ''ζαγρέ'',σαν να υπάρχουν πολλοί μικροσκοπικοί κόκκοι ζάχαρης σε αυτά!Απίστευτο!Η διάρκεια του είναι γύρω στις 3-4ημέρες!Ακόμη και με την πρώτη στρώση έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα,απλώς με τη δεύτερη γίνεται πιο έντονο.Στεγνώνει αμέσως!!!






Αυτά λοιπόν,αγάπησα και χρησιμοποίησα περισσότερο,μέσα στο Μάιο!Ανυπομονώ να μάθω τα δικά σας αγαπημένα!!

       φιλιά,ΔΑΝΑΗ!

12 σχόλια:

  1. teleia ta nuxakia sou nini m!!! <3 akrws danaoulistika!! xixixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπάωωωωωω Buffing brush και Seche Vite!!!!!!!! :)
    Φιλάκιαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναιιι ειναι τελεια!!!πως να μην τα αγαπαμε??
      φιλακια ομορφηηη!!

      Διαγραφή
  3. πολύ ωραία αγαπημένα! το μανό σκίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυυυ!!!αχ κι εμενα πολυ μου αρεσει!!απο το καλυτερα που εχω δοκιμασει!!

      Διαγραφή
  4. Όλα τα αγαπημένα σου μου αρέσουν! Τι να πω και το Real Techniques και το Heat Protect spray είναι σταθερή αξία!! φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λογια!!έχεις απόλυτο δικιο! Ειναι αγαπημένα και οχι μονο του Μαΐου!!!

      Διαγραφή
  5. αχ αυτο το sugar matt ποσο υπεροχο ειναι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα αγαπημένα! Τα βερνίκια της erre due τι έρωτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις