Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

HAUL(AGAIN)FROM BEAUTYTESTBOX!

***Καλησπέέέρα,αγαπημένες!!***
Τι κάνετε??Επιτέλους,σήμερα ξέκλεψα λίγο χρόνο και αποφάσισα να σας δείξω κάποιες αγορές μου,που με έχουν ενθουσιάσει,καθώς και ένα mini review για το κάθε προιόν!
Ας αρχίσουμε λοιπόν!!








 



Χαζεύοντας με τις ώρες στο αγαπημένο site του beautytestbox,αποφάσισα πως θέλω να τα αποκτήσω όλα!Χαχα..αλλά αρκέστηκα σε λίγα και καλά προς το παρόν!Έτσι με το που είδα την SEXY MAMA POWDER από THE BALM,της έκλεισα το μάτι κι έγινε δικιά μου!Ένα απαραίτητο προιόν,κατά την προσωπική μου άποψη για το καλοκαιράκι,καθώς η ήδη λιπαρή μου επιδερμίδα,το καλοκαίρι ''σεληνιάζεται'' και υποφέρει από τη ζέστη!Η πουδρίτσα αυτή,περιέχει μικροκρυστάλλους που απορροφούν τη λιπαρότητα και αφήνουν μια ματ υφή στο δέρμα!Βγαίνει σε μία απόχρωση,η οποία προσαρμόζεται στον κάθε τόνο επιδερμίδας!Μπορείς να την έχεις παντού και πάντα μαζί σου(όπως εγώ)και να ανανεώνεις την περιοχή Τ,όταν είναι απαραίτητο!Η αλήθεια είναι ότι με βόλεψε πολύύ,καθώς κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται.Θα την βρεις εδώ και θα σε βάλει σε πειρασμό!Κοστίζει 16,61 και νομιζω ότι δεν θα μου τελειώσει ποτέ.Μπορεί να βγαίνει στα 7.08 γραμμάρια,αλλα την χρησιμοποιώ,μόνο στη ζώνη Τ.






Για καιρό διάβαζα τα οφέλη που προσφέρει το ροδόνερο στο δέρμα!Κάπως έτσι αποφάσισα πως θέλω το medicosmetics rose water ,το οποίο έρχεται στα 100ml σε ένα πολύ όμορφο μπουκαλάκι και κοστίζει 10.02.Είναι πολυχρηστικό και το έχω αγαπήσει!Μπορείς να το χρησιμοποιείς κάθε βράδυ,μετά από το καθαρισμό του προσώπου σου ως τονωτική lotion προσώπου και να το αφήνεις να ενυδατώνει την επιδερμίδα σου.Δρα επίσης κατά των ρυτίδων,είναι κατάλληλο για να το χρησιμοποιείς στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια σου,προκειμένου να ανακουφιστούν και να δείχνουν πιο ξεκούραστα,είναι κατάλληλο για αρωματοθεραπεία,μαγείρεμα και εσωτερική χρήση.Τέλος μπορείς να το προσθέσεις στις διάφορες μάσκες προσώπου για extra περιποίηση και φροντίδα.Θεραπεύει την ακμή,τις διάφορες δερματίτιδες(αν και θα ήταν καλό πρώτα να συμβουλευτείς ένα γιατρό,αν τα πράγματα είναι σοβαρά)και ηρεμεί το δέρμα μετά από τσιμπήματα εντόμων!Δεν περιέχει συντηρητικά και αρώματα!Μυρίζει φυσικά,τριανταφυλλένιααα!









 Mόλις είδα ότι είναι διαθέσιμη η steamcream,έσπευσα(αφού τσίριξα πρώτα)να την παραγγείλω!Είναι 75 ml και κοστίζει 19,50.Μπορείς να την ερωτευτείς,βλέποντάς την εδώ και να καταλάβεις γιατί εξαντλήθηκε,σχεδόν αμέσως!Η κρεμούλα αυτή λοιπόν,είναι χειροποίητη,δημιουργείται με αγνά υλικά και προέρχεται από την Αγγλία.Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και είναι πολυχρηστική,καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο-σώμα-χέρια,πράγμα που την κάνει βολική και άκρως απαραίτητη για ταξίδια!Προσωπικά την έχω χρησιμοποιήσει σαν ενυδατική σώματος,σαν θεραπεία(βραδινή)προσώπου,σαν ενυδατική για τα πέλματα,αλλά και στο μανικιούρ,για τα πετσάκια!Σε όλες τις χρήσεις,αποδείχτηκε απλά υπέροχη!Περιέχει πολλά αιθέρια έλαια-από μπλε χαμομήλι,jojoba,rose absolute,νέρολι,γλυκό αμύγδαλο,λεβάντα-που περιποιούνται το δέρμα με τις μαλακτικές,ενυδατικές,αντισηπτικές,εξισορροπιστικές τους ιδιότητες.Ακόμη περιέχει βούτυρο κακάο και εκχύλισμα βρώμης,που δρουν κατά της γήρανσης και κατά της ακμής.Η υφή της είναι βελούδινη και όχι τόσο λιπαρή.Η μυρωδιά της όμως.....είναι σαν κήπος ανθισμένος!Άκρως λουλουδάτη και φυσική!Τέλος,αφού τελειώσει η κρέμα,μπορείς να μετατρέψεις το κουτάκι της σε μικρή μπιζουτιέρα!









Φυσικά το btb,δεν μας αφήνει ποτέ χωρίς δωράκι!Αυτή τη φορά μου έστειλε από την εταιρεία NEE MAKE UP MILANO το LIQUID BRONZE FOUNDATION,το οποίο είναι για φυσική μαυρισμένη όψη,χωρίς ήλιο!Περιέχει υαλουρονικό οξύ για πλούσια ενυδάτωση.Ακόμη δεν το έχω δοκιμάσει(αναρωτιέμαι πως κρατήθηκα!),αλλά μόλις έχω ολοκληρωμένη άποψη,φυσικά θα σου την πω!









Αυτές ήταν οι αγορές μου,από το αγαπημένο btb!Eσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτα?Περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σου με ανυπομονησία!
                                    ΦΙΛΑΚΙΑ,ΔΑΝΑΗ.. <3




100% φυσικό ροδόνερο χωρίς συντηρητικά ή αρώματα, που λαμβάνεται έπειτα από απόσταξη. Περιέχει περίπου 0.045% Rose Oil. Θεραπευτικές ιδιότητες: Καθαρίζει και τονώνει το δέρμα, θεραπεύει την ακμή, επιπεφυκίτιδα και τα κουρασμένα μάτια, δερματίτιδα, ερύθημα, άλλες φλεγμονές του δέρματος και εγκαυμάτων. Ηρεμεί το δέρμα μετά από τσιμπήματα εντόμων και αλλεργιών. Κατάλληλο και για αρωματοθεραπεία. Κατάλληλο για το μαγείρεμα. Εσωτερική χρήση: ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, την αντιμετώπιση φλεγμονωδών διεργασιών, και την τόνωση του σώματος. Οδηγίες Χρήσης: Εφαρμόστε απευθείας στο πρόσωπο με ένα βαμβάκι, ή κάντε μασάζ στο σώμα, όπου χρειάζεται. Ετοιμάστε μάσκα προσώπου ή άλλο σπιτικό καλλυντικό, προσθέτοντας 1-2 κουταλιές της σούπας ροδόνερο. Για εσωτερική χρήση μπορείτε να πιείτε 1 κουταλιά της σούπας το πρωί και το βράδυ. - See more at: http://www.beautytestbox.com/medicosmetics-rose-water-100-ml#sthash.06k0iawo.dpuf
Πουδράρεται το πρόσωπό σας χωρίς να αφήσετε ίχνη. Η πούδρα Sexy Mama περιέχει πρωτοποριακούς μικρό κρυστάλλους που απορροφούν την λιπαρότητα αφήνοντας μια απαλή ματ υφή στο δέρμα. Έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε οπουδήποτε, οπωσδήποτε. Ούτε ο πιο περιέργως θαυμαστής σας δεν θα καταλάβει καμία διαφορά. Για όλους τους χρωματικούς τύπους. - See more at: http://www.beautytestbox.com/the-balm-cosmetics-sexy-mama-powder#sthash.2OCo7X9Z.dpuf
sexy mama powder
sexy mama powder

16 σχόλια:

  1. με γεια σου!! πολύ όμορφα ότι αγόρασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ όλα τέλεια φίλη μου!
    Θα πάρω και εγω ροδόνερο με έπεισες!
    Όσο για τη πούδρα απο The balm τσιρίζωωω, όπως λες και εσύ!
    Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναιιι να παρεις!θα σε βολεψει πιστευω!!χαχαχα!!τσιριιιιζω!φιλακια!!

      Διαγραφή
  3. με γεια σου ολα αγαπη μου!! ανυπομωνω κ γω να κανω δικη μ την steamcream!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω αγαπη μου!!!!οταν την αποκτησεις,περιμενω εντυπωσεις!!

      Διαγραφή
  4. Με γεια σου! Πολύ όμορφες επιλογές. Την steam cream την έχουμε βάλει στο μάτι καιρό! Να μας πεις πως κάθεται στη λιπαρή επιδερμίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ ομορφεες!!χαχα,ειναι και οι συσκευασιες τοσο vintage και πανεμορφες που σε ''τραβανε''!Στη δική μου τουλαχιστον,λιπαρή επιδερμίδα,είναι μόνο για βραδινή χρήση-περιποίηση και το επόμενο πρωι βλέπω την επιδερμίδα μου να λάμπει!Για πρωί δεν θα την πρότεινα,ειδικά αν έχεις να πας κάπου ή να πας για δουλεια....

      Διαγραφή
  5. Με γεια!! Χρησιμοποιώ χρόνια ροδόνερο ("μυστικό" ομορφιάς της μαμάς) και πράγματι κάνει πολύ καλή δουλειά!! Δεν έχω δοκιμάσει αυτό που δείχνεις. Αγοράζω είτε του HC, είτε από το supermarket. Την steamcream θέλω να την πάρω! Έχει τέλειες συσκευασίες, δεν ξέρω ποια να διαλέξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,είναι υπέροχες οι συσκευασίες!Η κάθε μία μοναδική!!Οσο για το ροδόνερο,νιώθω τυχερή που το ανακάλυψα..Και φυσικό και πολυχρηστικό και αποτελεσματικό!!Φιλάκιααα!

      Διαγραφή
  6. Λατρεύω το ροδόνερο! Το συγκεκριμένο δεν το εχω δοκιμάσει αλλά και μόνο από την συσκευασία μου φαίνεται Must! φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχες αγορές, λατρευω την steamCream και οτι εχει να κανει με την TheBalm!
    kisses
    Mary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα!Σε καταλαβαίνω!Η the balm είναι απίθανη εταιρεία!Vintage συσκευασίες και ποιοτικά προιόντα!!Φιλάκια καλη μουυ!!

      Διαγραφή
  8. Τέλειες αγορές! Με γειά! Η SEXY MAMA POWDER από THE BALM μου φαίνεται πολύ ελκυστική! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυυυυ!!Ναιιι,ειναι ;) Την συνιστω ανεπιφύλακτα!!Φιλακιαααα!!

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις